Welkom op de site van Style and Creations…

Style and Creations is het moederbedrijf van de vestiging Total Look. Style and Creations is dan ook het overkoepelende bedrijf, en Total Look is het allereerste kindje van Style and Creations.

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf, die alle kennis bezit over het kappersvak en zijn bedrijf. Waar het woord duidelijkheid en simpel hoog in het vaandel staat. Jouw kan helpen met alle randzaken rondom de kapsalon, zoals bijvoorbeeld: Hoe train je een leerling? Wat is onderwijs? Gewoon simpele basisvak trainingen of ander soort trainingen. Maatwerk één op één, of hoe run je bijvoorbeeld een kappersbedrijf. Het bedenken van acties en hoe je kan bezuinigen. Het verzorgen van een modeshow met haar en make-up. Het detacheren van medewerkers tot zelfs het inrichten/ ontwerpen van uw kapsalon. Kortom: het maakt niet uit wat, wij staan als bedrijf overal voor open, en zullen zover het kan, daar een passende oplossing/ medewerkers of een gerichte training voor bedenken.

Daarnaast verkoopt Style and Creations sieraden (Bijoux), als extra verkoop in je zaak, in verschillende mode winkels… En kan jou daar ook mee helpen.
Ook staan we (op aanvraag) op fairs, events of doen we mee aan modeshows.

Dus: Voor ieder wat wils, simpel, maar oh zo bruikbaar!

Stuur een mailtje, met u vraag, telefoonnummer en alle overige zakelijke gegevens naar: info@styleandcreations.nl
Wij nemen contact met u op, en gaan samen de mogelijkheden bekijken.

We hopen u snel te mogen begroeten, en u verder te helpen als klant.

Bekijk hier ons trainingsaanbod 2014